Live webcam Volledig scherm

Update inzake sanitaire voorzieningen

Beste bezoeker,

Wij zijn verheugd om u te kunnen mededelen dat het sanitair in onze haven op korte termijn weer open mag. Vanaf 15 juni a.s. zijn de toiletten weer in gebruik en vanaf 20 juni zijn ook de douches weer in gebruik.

De reden dat de doucheruimtes niet op 15 juni open kunnen heeft te maken met gepland onderhoud. Lange tijd is er gesproken over opening van het sanitair vanaf 1 juli. Op basis van die datum is er noodzakelijk onderhoud aan de doucheruimtes ingepland. Toen bleek dat het sanitair op 15 juni al open zou mogen hebben wij de opties bekeken om het onderhoud te bespoedigen echter is dat helaas niet gelukt.
Op 19 juni zullen de werkzaamheden worden afgerond zodat op 20 juni alle faciliteiten weer beschikbaar zijn.

Zoals het er nu uitziet mag de kantine vanaf 1 juli ook weer en kunnen wij samen met u genieten van een heerlijk drankje op ons schitterende terras met uitzicht over de haven en het IJ.

Alle geldende richtlijnen zullen in de haven te vinden zijn op het digitale informatiescherm wat buiten aan het sanitair paviljoen hangt. Mocht u overige vragen hebben dan kunt u uiteraard bij de havenmeester terecht.

De afgelopen periode hebben wij in de haven niet stilgezeten. Met inachtneming van alle richtlijnen heeft onze werkploeg het nodige werk kunnen verzetten.
Indien u naar de Sixhaven komt varen dan verwelkomen wij u bij de ingang van de haven met een keurig geschilderde golfbreker voorzien van de letters “SIXHAVEN”. De letters zijn voorzien van dimbare led-verlichting zodat u ook in het donker de haveningang niet kan missen!

Bijgevoegd aan dit bericht treft u nog een PDF met een aantal leuke activiteiten in de omgeving van de haven.

Wij zien u graag in de haven!

Bijlage downloaden

Toegevoegd op 14 juni 2020 in de categorie Sixhaven.

Meer nieuws

NieuwsbriefSixhaven op Facebook

Word fan van de Sixhaven op Facebook en volg het laatste nieuws over de jachthaven.

Vind ik leuk

Het weer in Amsterdam