Live webcam Volledig scherm

Omgeving

Rondom de Sixhaven zijn alle faciliteiten aanwezig. In de buurt ontbreekt het u aan niets. Langs het Noord-hollands kanaal bevindt zich het Florapark. Hier bevindt zich ook een zwembad dat is voorzien van een binnen en buitenbad.

Op 5 minuten lopen is een café-restaurant voor drankjes, hapjes of een complete lunch of diner. (cafeons.nl). ONS staat voor Ot en Sien. U gaat links uit het hek de sluis over, rechtdoor over het stenen paadje. Aan het eind daarvan is ONS rechts het 3e pand.

Wilt u zelf koken, dan kunt u voor boodschappen en diverse andere artikelen naar de goed uitgeruste supermarkt(en) op loopafstand.

Het uitgaansleven van Amsterdam is 24 uur per dag te bereiken met de pont.

Winkels

De supermarkt Dirk van den Broek heeft alle dagelijkse boodschappen. De supermarkt bevindt zich op de Meeuwenlaan op 10 minuten lopen van de haven.

Achter Dirk van den Broek ligt de Jumbo Foodmarkt. Hierin bevinden zich verschillende kramen met verse producten als pizza, sushi, vis, groenen en fruit. U kunt genieten van uw verse gerechten in het Foodmarkt Café.

Op 7 minuten loopafstand bevindt zich het Spreeuwenpark. Hier vindt u onder andere een bakker, slager, groenteman en diverse eetgelegenheden.

De Pekmarkt is over de Willemsluis rechtsaf en ongeveer 10 minuten lopen. De markt is geopend op woensdag, vrijdag en zaterdag en begint om 10 uur. Rond 18 uur sluit de markt.

Eten & drinken

Het Wilhelmina-dok bevindt zich naast de Sixhaven en hier kunt u terecht voor een goede lunch, diner of een drankje met borrelhapjes.

Het café de Pont ligt over de sluizen richting de pont. Ook hier kunt u terecht voor een lunch, diner of afzakkertje.

In het Centraal Station zijn onder andere een Albert Heijn To Go, Hema en verschillende fastfoodwinkels gevestigd.

NieuwsbriefSixhaven op Facebook

Word fan van de Sixhaven op Facebook en volg het laatste nieuws over de jachthaven.

Vind ik leuk

Het weer in Amsterdam