Live webcam Volledig scherm

Voorzieningen

Op de steigers

Op de steigers bevindt zich een walstroomaansluiting (6 ampère) en een drinkwaterslang op de grijze haspel. Op de walsteiger is ook een rode slang op haspel aanwezig. Dit is opgepompt water uit de haven als blusmiddel en om de boten af te spoelen. Voor de veiligheid op de hoofdsteiger zijn veiligheidszuilen aanwezig met brandblussers en reddingsboei.

Op de haven

Het gezellige “Dokhuis” heeft een (hopelijk) zonnig terras met uitzicht op het IJ. In het Dokhuis zijn dranken en eenvoudige snacks verkrijgbaar. Het door vrijwilligers gerunde Dokhuis is in het vaarseizoen open van vrijdagavond tot en met zondagmiddag.

Naast het Dokhuis is een goed ingerichte veilige speeltuin voor de kleintjes.

Havengeld

Betalen van havengelden gaat via de betaalautomaat. U vindt de betaalautomaat naast het havenkantoor en deze is 24 uur per dag beschikbaar. U dient te betalen op de dag van aankomst. Na betaling ontvangt u een betaalbewijs, op dit betaalbewijs staat de code van het toegangshek. Daarnaast komt er ook een sticker uit de automaat. Deze sticker dient u goed zichtbaar (vanaf de steiger) aan te brengen op uw boot.

Reguliere betalingen zijn niet meer mogelijk op het havenkantoor. De betaalautomaat accepteert PIN betalingen, I-PAY en MAESTRO.

Douche-, was- en toiletpaviljoen

Gedurende het hele jaar zijn goede sanitaire voorzieningen beschikbaar. Er is een apart douche en toiletpaviljoen met (af)wasgelegenheid.

Bij de betaalautomaat is een facility card verkrijgbaar voor het gebruik van de douches en was/droogautomaten. Met deze kaart kunt u ook drinkwater tanken. Tevens zijn er strijkvoorzieningen beschikbaar.

Draadloos internet

In de haven is een wifi-netwerk beschikbaar. Passanten kunnen gratis toegang tot dit netwerk krijgen.

Toegang

De Sixhaven ligt beveiligd achter een hekwerk. In het hek bevindt zich een voegangers- / fietserspoort voorzien van een codeslot. De code wordt vermeld op de kwitantie voor het havengeld. De Sixhaven is voorzien van camerabewaking.

Afval

In de Sixhaven wordt het afval gescheiden ingezameld. Het afvalstation staat op het parkeerterrein naast het Dokhuis.

Er staan glasbakken en een perscontainer voor huishoudelijk afval.

Chemisch afval, zoals afgewerkte olie en oude accu’s, kan alleen met toestemming van de havenmeester worden gedeponeerd.

Fietsenstalling

Onder het dokhuis aan de havenzijde staan fietsenrekken.

Parkeren

Voor passanten zijn er geen mogelijkheden een auto op het haventerrein te parkeren. In de omgeving van de haven is het overal betaald parkeren. Voor een overzicht van de mogelijkheden kijkt u op parkeren-amsterdam.com/noord.

Meer informatie

De havenmeester is graag bereid nadere informatie over de havenvoorzieningen te geven.

Nieuwsbrief



Sixhaven op Facebook

Word fan van de Sixhaven op Facebook en volg het laatste nieuws over de jachthaven.

Vind ik leuk

Het weer in Amsterdam