Live webcam Volledig scherm

Voorzieningen

Op de steigers

Op de steigers bevindt zich een walstroomaansluiting (6 ampère / 1300watt) en drinkwaterslangen op de grijze haspels. Op de hoofdsteiger zijn veiligheidszuilen aanwezig met brandblussers en reddingsboeien.

Op de haven

Het gezellige “Dokhuis” heeft een (vaak) zonnig terras met uitzicht op het IJ. In het Dokhuis zijn dranken en eenvoudige snacks verkrijgbaar. Het door vrijwilligers gerunde Dokhuis is in het vaarseizoen open van vrijdagavond tot en met zondagmiddag.

Naast het Dokhuis is een goed ingerichte veilige speeltuin voor de kleintjes.

Havengeld

Betalen van havengelden gaat via de QR-code op de steiger voor uw ligplaats. U dient te betalen op de dag van aankomst. Na betaling ontvangt u een betaalbewijs per email; op dit betaalbewijs staat de code van het toegangshek.

De prijs is inclusief walstroom, water, douches en wifi.

Douche-, was- en toiletpaviljoen

Er is een apart douche en toiletpaviljoen met (af)wasgelegenheid. Daar zijn ook 2 wasmachines en drogers die betaald en bediend worden via een app van Miele. Aanwijzingen op de borden bij de machines.

Tevens zijn er strijkijzers en een strijkplank beschikbaar.

Draadloos internet

In de haven is een wifi-netwerk beschikbaar. Passanten kunnen gratis toegang tot dit netwerk krijgen. Er is geen wachtwoord nodig.

Toegang

De Sixhaven ligt beveiligd achter een hekwerk. In het hek bevindt zich een voetgangers- / fietserspoort voorzien van een codeslot. De code wordt vermeld in de bevestigingsmail van uw boeking. De Sixhaven is voorzien van camerabewaking.

Afval

In de Sixhaven wordt het afval gescheiden ingezameld. Het afvalstation staat op het parkeerterrein naast het Dokhuis richting het hek.

Er staan glasbakken, een perscontainer voor huishoudelijk afval en een papiercontainer.

Chemisch afval, zoals afgewerkte olie en oude accu’s, kan alleen met toestemming van de havenmeester worden gedeponeerd.

Fietsenstalling

Onder het dokhuis aan de havenzijde staan fietsenrekken. Fietsen over de steigers is verboden alsmede het plaatsen van fietsen op de steigers .

Parkeren

Voor passanten zijn er geen mogelijkheden een auto op het haventerrein te parkeren. In de omgeving van de haven is het overal betaald parkeren. Voor een overzicht van de mogelijkheden kijkt u op parkeren-amsterdam.com/noord.

Meer informatie

De havenmeester is graag bereid nadere informatie over de havenvoorzieningen te geven.

NieuwsbriefSixhaven op Facebook

Word fan van de Sixhaven op Facebook en volg het laatste nieuws over de jachthaven.

Vind ik leuk

Het weer in Amsterdam